У Київраді зафіксували

У Київраді зафіксували "кнопкодавство"

Укрінформ
Мер Києва Віталій Кличко дав доручення провести службове розслідування у Київраді через випадок неперсонального голосування за порядок денний сесії.

Про це він зазначив під час засідання Київради, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми зробили перерву, зробили перевірку і хочу доповісти кожному, що за результатами перевірки ми переглянули відео і з'ясували, що дійсно був випадок неперсонального голосування. Це неприпустимо, щоб в сесійний зал потрапляла стороння людина, і більше того - приймає участь в голосуванні", - сказав Кличко.

Він дав доручення секретарю Київради провести службове розслідування і з'ясувати яким чином стороння особа потрапила до зали і як у неї опинилася картка для голосування. 

Кличко наголосив, що в сесійну залу допускатимуться виключно депутати, технічний персонал, представники секретаріату та працівники КМДА, а в кулуарах сесійної зали можуть бути лише помічники депутатів, акредитовані журналісти чи представники громади, які мають виступи перед Київрадою. 

"Через цей випадок ми змушені скасувати попередні результати голосування, та розглянути повторно ці питання", - додав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-