Київенерго скаржиться на борги населення

Київенерго скаржиться на борги населення

Укрінформ
Столичні споживачі протягом трьох кварталів поточного року збільшили заборгованість за використану електричну енергію перед ПАТ "Київенерго" з 622 млн грн станом на 1 січня до 941,5 млн грн станом на 1 жовтня.

Про це Укрінформу повідомила прес-служба Київенерго.

"Столичні споживачі протягом трьох кварталів поточного року збільшили заборгованість за використану електричну енергію перед ПАТ "Київенерго" в 1,5 раза - з 622 млн грн станом на 1 січня до 941,5 млн грн станом на 1 жовтня. Борг Києва за електроенергію збільшився майже на 320 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Найбільший приріст заборгованості за електроенергію перед компанією продемонстрували підприємства життєзабезпечення міста комунальної форми власності, населення та державний бюджет у частині пільг та субсидій для населення. Сумарно заборгованість цих споживачів збільшилась майже на 307,8 млн грн і досягла 708,8 млн грн. При цьому комунальні підприємства життєзабезпечення столиці накопичили борг у розмірі майже 450 млн грн, а борг лише ПАТ "АК "Київводоканал" з початку року зріс більш як на 225,4 млн грн та сягнув 394,5 млн грн.

Населення м. Києва з початку року збільшило заборгованість за спожиту електричну енергію перед Київенерго на 46 млн грн - до 244,3 млн грн. За підсумками трьох кварталів 2016 року збільшення заборгованості демонструють усі райони столиці.

Найбільшими боржниками за електроенергію перед Київенерго є споживачі Дарницького, Солом'янського та Деснянського районів. Їхня заборгованість станом на 1 жовтня становила 35,3 млн грн, 27,6 млн грн та 27,3 млн грн відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-