Кличку у Франкфурті обіцяли €200 тисяч на експертизу Подільсько-Воскресенського мосту

Кличку у Франкфурті обіцяли €200 тисяч на експертизу Подільсько-Воскресенського мосту

Укрінформ
Німецька сторона виділить 200 тисяч євро на здійснення технічної і фінансової експертизи проекту з добудови Подільсько-Воскресенського мосту у Києві. 

Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у себе на сторінці у Facebook.

"Кілька днів тому у Франкфурті зустрічався з представниками німецького бізнесу щодо добудови Подільсько-Воскресенського мосту. Переговори з німцями веду з цього приводу вже деякий час, і є велика зацікавленість. І не просто зацікавленість, а й перші результати. Так от цифра - німецька сторона виділяє 200 тисяч євро на здійснення технічної і фінансової експертизи проекту. Після цього рухатимемося далі", - зазначив Кличко.

Як повідомлялося раніше, Подільський мостовий перехід має покращити сполучення лівобережної та правобережної вулично-магістральних мереж міста та стати коридором четвертої лінії метрополітену на переході через Дніпро. Крім того, завершення будівництва мосту разом з підходами до нього поліпшить дорожню ситуацію в місті загалом.

Будівництво мостового переходу почалося в 1993 році і мало закінчитися в 2008 році. Проте через відсутність фінансування зведення мостового переходу кілька разів припинялося.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-