У Києві відсьогодні не продаватимуть алкоголь вночі

У Києві відсьогодні не продаватимуть алкоголь вночі

Укрінформ
Газета Київради "Хрещатик" опублікувала рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об’єктах торгівлі у Києві. У ньому йдеться про заборону продажу алкогольних напоїв і пива у столиці вночі.

Відповідне рішення опубліковане в номері "Хрещатика" від 12 жовтня.

Згідно з документом, суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкоголем, заборонено реалізовувати алкогольні, слабоалкогольні напої та пиво на території м.Києва з 23:00 до 10:00. Це рішення не стосується ресторанних закладів.

Київрада також рекомендує Головному управлінню МВС м. Києва посилити контроль щодо виконання Кодексу про адміністративні порушення з метою не допускати розпивання "алкогольних, слабоалкогольних напоїв і пива на вулицях, у закритих спортивних спорудах, у скверах, парках, у всіх видах громадського транспорту та в інших заборонених законами України місцях".

Суб’єктів господарювання, які порушують рішення Київради, рекомендовано позбавляти ліцензії на продаж алкоголю.

Як відомо, 22 вересня Київрада прийняла рішення про обмеження реалізації алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива у стаціонарних об'єктах торгівлі в м. Києві.

Наразі Київське обласне відділення Антимонопольного комітету оскаржує рішення Київради від 17 березня про заборону торгівлі алкогольними напоями у МАФах.

Тож Київрада планує повторно ухвалити рішення про заборону продажу алкогольних напоїв і пива в нічний час, якщо Антимонопольний комітет оскаржить це рішення в суді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-