Як вивчити англійську самостійно. Інфографіка

Як вивчити англійську самостійно. Інфографіка

Укрінформ

2016 рік офіційно проголошений Роком англійської мови в Україні. Відтак Укрінформ підготував інфографіку з порадами як краще вчити англійську мову самостійно.

1. Використовуйте Flashcards

Flashcards – це ідеальний варіант шпаргалок з якими ви зможете вчити слова та фрази. З одного боку наносимо слово чи словосполучення, на іншому – переклад чи пояснення. Розмістіть такі картки на предметах, що вас оточують, це полегшить запам'ятовування Також можна скачати відповідний додаток для «iOS» та «Android» у свій телефон.

2. Дивіться кіно мовою оригіналу

Занурившись в атмосферу улюбленого фільму або серіалу ви не тільки почуєте, як розмовляють улюблені актори рідною мовою, але й зможете послухати діалоги з акцентами та скороченнями. Це ідеальний варіант навчитись розуміти живу мову.

3. Читайте книжки мовою оригіналу

Друкована книга — вірний помічник у вивченні мови. Невелику книгу завжди можна тримати під рукою. Читаючи декілька сторінок по дорозі на роботу чи ввечері вдома, ви зможете виділяти в книзі, стікерами чи маркером, незрозумілі слова і фрази та вчити їх.

4. Вивчайте мову в парі

У вас є знайомі чи колеги, які також вивчають мову? Об’єднавшись в пару чи групу вам буде цікавіше вивчати граматику та практикувати діалоги.

5. Спілкуйтесь з носіями мови

В епоху інтернету знайти собі помічника в практикуванні мови — також не проблема. Спілкування з носієм мови через скайп або соціальні мережі дає можливість не тільки тренувати свою розмовну англійську, але й дізнаватись більше про традиції і культуру регіону, в якому проживає співрозмовник.

6. Комбінуйте методики вивчення мови

Одна книга або методика для вивчення мови — це не аксіома. Існує безліч підручників і методик вивчення, не зупиняйтесь на одній. Онлайн ви зможете знайти різні вправи, обирайте які вам більше подобаються та освоюйте мову.

Підготували: Ігор Любшин, Марія Тасевич, Оксана Макієнко, Юлія Богорадова

З приводу придбання інфографіки звертайтесь за телефоном (044) 279-40-06 або пишіть на market2@ukrinform.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-