"Обід за розкладом": Суд обірвав Савченко на півслові

Укрінформ
У Донецькому міськсуді Ростовської області завершилася перша частина засідання, на якому проходить допит Надії Савченко. 

У Донецькому міськсуді Ростовської області завершилася перша частина засідання, на якому проходить допит Надії Савченко. Суд оголосив перерву, перервавши її буквально на півслові.

Про це повідомив кореспонденту Укрінформу адвокат Микола Полозов.

"Суд оголосив перерву рівно о 13.00, буквально обірвавши Савченко на півслові. Очевидно, вирішили, що «війна війною, а обід за розкладом». Відчувається, що Надії непросто свідчити російською, але вона вирішила піти назустріч суду: по-перше, для заощадження часу, по-друге, вирішивши, що з використанням перекладу донести точну інформацію буде складніше", - зазначив Полозов.

За його словами, в залі присутні мама Надії, дипломати, народні депутати, журналісти. «Трансляцію із залу суду ведуть з десяток камер, як російських, так і українських. Наскільки я зрозумів, процес безпосередньо транслюється деякими українськими телеканалами. Я такого в Москві не зустрічав. І дуже добре, що слова Надії Вікторівни зможуть почути з перших вуст», - підсумував адвокат.

Що стосується доказів невинуватості, карт, схем, які суд заборонив використовувати під час сьогоднішнього допиту, вони усі будуть показані після демонстрації свідчень звинувачення і після розгляду судом на предмет достовірності.

Читайте також: Савченко: Сьогодні мій бій з беззаконням Кремля

Нагадаємо, Савченко звинувачується російським слідством за статтями "вбивство" і "замах на вбивство". Українка усі звинувачення заперечує. Насправді після захоплення в полон бойовиками її було переправлено на територію Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-