Підозрюваний у вбивстві Бузини скаржиться на побиття. Суд знову перенесли

Підозрюваний у вбивстві Бузини скаржиться на побиття. Суд знову перенесли

Укрінформ
Апеляційний суд Києва переніс на 25 вересня розгляд справи про зміну запобіжного заходу для Андрія Медведька, якого підозрюють у вбивстві публіциста Олеся Бузини.

Як повідомив кореспондентові Укрінформу громадський активіст та представник Медведька Маркіян Яциняк, адвокати вимагали, щоб підозрюваного звільнили через відсутність доказів і мотивів вбивства.

"Але суд був невблаганний. Засідання у середу тривало досить довго і завершилось пізно ввечері. Під час засідання Андрій Медведько скаржився, що до нього застосували насильство. Зокрема, кілька разів в кабінеті УБОЗу вдарили по голові. Справи у Медведька не дуже добрі", - сказав Яциняк.

За його словами, звинувачення було проти звільнення підозрюваного, оскільки, на думку прокурорів, існує ризик, що Медведько втече від слідства.

Читайте також: У справі про вбивство Бузини - самовідвід судді

Як відомо, 18 червня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив про затримання двох підозрюваних у вбивстві Бузини - Андрія Медведька і Дениса Поліщука - і оголосив справу розкритою.

Нагадаємо, розгляд справи іншого підозрюваного у вбивстві  Бузини - Дениса Поліщука - відкладено до 24 вересня.

У серпні суд продовжив арешт Медведька до 10 жовтня, а Поліщука - до 13 жовтня. Обидва підозрювані перебувають у Лук'янівському СІЗО.

Олесь Бузина був застрелений 16 квітня в Києві біля власного будинку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-