Військові пішли молитися до Зарваниці

Військові пішли молитися до Зарваниці

Укрінформ
Сьоме Всеукраїнське військове паломництво військовослужбовців, учасників АТО та їхніх родин розпочалось на Тернопільщині.

Це паломництво відбувається у духовному центрі в селі Зарваниця, чудотворному місці, де за переказами багато століть тому сталося явлення Божої Матері, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цьогорічне паломництво має назву «Тільки любов здатна на перемогу». І то символічно. Бо щира любов і молитва покликані об’єднати усіх воїнів, захисників України в єдину спільноту, щоб разом зі своїми родинами, в єдності молитись за мир і спокій у нашій країні, стати міцним щитом для оборони Вітчизни від ворога», - сказав митрополит та архієпископ Тернопільсько-Зборівський УГКЦ Василій.

Серед майже 1,5 тис учасників нинішнього військового паломництва, яке триватиме два дні, крім військовослужбовців ЗСУ та учасників АТО, членів їх родин, багато капеланів, волонтерів та мирян.

Читайте також: Служіння на лінії розмежування. Сто капеланів вирушили в зону АТО

Паломники візьмуть участь у Хресній дорозі, поминальній архієрейській літургії, увечері здійсняють пішу ходу зі свічками. На завершення паломництва, на знак процвітання миру в Україні військові капелани випустять у небо білих голубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-