Міліцію Одеси очолив черговий уродженець Донбасу

Укрінформ
Очільник Одеського облуправління міліції Гіоргі Лорткіпанідзе представив у п'ятницю особовому складу Одеського міськУВС новопризначеного керівника Дмитра Івушкіна.

Про це Укрінформу повідомили у відділі зв'язків з громадськістю Одеського облУВС.

"Довівши до особового складу наказ про призначення на посаду начальника Одеського міського управління міліції підполковника міліції Дмитра Івушкіна, очільник міліції Одещини генерал Лорткіпанідзе закликав новопризначеного керівника сумлінно нести службу, бути уважним до заяв і звернень громадян та активно боротися з корупцією", - зазначив керівник прес-служби облУВС Андрій Костюк.

За його словами, Івушкін народився і здобув вищу освіту в Луганську, очолював у Луганському облУВС відділ розкриття злочинів, учинених іноземцями та відносно них, а в грудні 2014 року був переведений на службу до Одеської області. Спершу на посаду заступника начальника відділу карного розшуку міськУВС, а згодом був призначений керівником Малиновського райвідділу Одеси.

Читайте також: Заступниця Саакашвілі хоче очолити Одеську митницю

Нагадаємо, два з половиною місяці тому одеську міліцію очолив донеччанин Олег Макуха, який раніше очолював УБОЗ Миколаївської області. Уродженця  Донецька і випускника Донецького інституту внутрішніх справ теж представляв особовому складу Лорткіпанідзе. Однак уже 27 серпня оперативники Військової прокуратури та спецпідрозділу "К" УСБУ в Одеській області затримали полковника Макуху при отриманні від підприємця хабара на загальну суму 20 тисяч доларів.

Суд постановив узяти підсудного Макуху під варту до 27 жовтня з можливістю внесення застави у розмірі 4 мільйонів 800 тисяч гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-