Бойовики стріляють з мінометів, зенітних установок і гранатометів

Бойовики стріляють з мінометів, зенітних установок і гранатометів

Укрінформ
Бойовики обстрілюють передові позиції українських військ із застосуванням автоматичної стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, АГС-17, ЗУ-23-2 і 82-мм мінометів.

Про це в Фейсбук  повідомляє керівник групи «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук.

"Російсько-терористичні війська обстрілюють передові позиції українських військ із застосуванням автоматичної стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, АГС-17, ЗУ-23-2 і 82-мм мінометів. Застосування останніх зафіксовано на Приморському напрямку, де противник відкривав вогонь з 82 мм мінометів в районі н.п. Гнутове, Миколаївка, між н.п. Павлопіль і Чермалик", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, в районі н.п. Зайцеве тривають обстріли позицій сил АТО зі стрілецької зброї із застосуванням АГС-17. У районі н.п. Мар'їнка противник застосував 82 мм міномет і великокаліберні кулемети, а між н.п. Тошківка і Шуми зафіксований обстріл із зенітної установки ЗУ-23-2. У районі н.п. Попасна і Катеринівка фіксуються обстріли наших військ зі стрілецької зброї із «зеленки». У районі н.п. Луганське щонайменше 2 групи снайперів здійснюють обстріли наших позицій із «зеленки» на нейтральній смузі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-