Українці сказали, чи подобається їм Саакашвілі-губернатор. Опитування

Українці сказали, чи подобається їм Саакашвілі-губернатор. Опитування

Укрінформ
Українці переважно схвально ставляться до призначення Міхеїла Саакашвілі головою Одеської облдержадміністрації.

Такі дані соціологічного дослідження оприлюднила в Укрінформі директор Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.

"Призначення схвально оцінили 44 відсотки, несхвально - 38. У цьому питанні виразними є регіональні відмінності: на Заході та в Центрі підтримують його призначення (62 і 53 відсотка), тоді як на Півдні, Сході та Донбасі не підтримують (35, 30 та 28 відсотка відповідно)", - повідомила Бекешкіна.

Читайте також: Саакашвілі упевнений, що Ківалов не міг давати вказівки одеській міліції

Вона зазначила, що до Саакашвілі в Одесі переважно добре ставлення, але, за її словами, більшість одеситів не вірять, що йому вдасться зламати корупційну систему.

"Я була в Одесі і брала неформальні інтерв'ю, в яких люди зауважили, що Саакашвілі не вдасться щось зробити, бо місцева влада, правоохоронні органи, податкові та митні, всі пов'язані в один вузол і це надзвичайна важка проблема. На мою суб'єктивну думку, тут потрібен всюди комісар Катані, а інакше цього не зрушити", - зауважила експерт.

На її переконання, саме тому одесити підтримують ідею, що особи зі сторони, які не включені в схеми, можуть щось зробити.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-