Азаров: Не маю нічого - ані рахунків, ані нерухомості

Азаров: Не маю нічого - ані рахунків, ані нерухомості

Укрінформ
Екс-прем'єр-міністр Микола Азаров заперечує наявність у нього будь-яких банківських рахунків і нерухомості.

Про це колишній політик завив у п'ятницю, представляючи в режимі скайп-конференції свою книгу німецькою мовою, повідомляє кореспондент Укрінформу в ФРН.

«У мене немає нічого. Я не маю ніякої нерухомості. У мене немає реально ніяких рахунків», - заявив Азаров, відповідаючи на запитання українських журналістів.

Екс-прем'єр відзначив, що поки що ніхто не пред'явив йому жодних звинувачень і в його діяльності немає нічого, "чого потрібно було соромиться".

Більш охоче колишній глава уряду розповідав про сьогоднішні проблеми країни. Він сказав, що його кабінет хотів створити «федеративну державу на прикладі Німеччини, з великою автономією регіонів». 

Читайте також: Генпрокуратура готує документи для екстрадиції Азарова

Нагадаємо, Служба безпеки України оголосила Миколу Азарова в розшук за скоєння злочину, передбаченого ч.3 ст.365 Кримінального Кодексу України (Перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки). Азаров також підозрюється в розкраданні державних коштів. Зокрема, восени 2012 року Азаров незаконно зупинив перевірку на держпідприємстві "Антонов", яка з'ясувала, що гроші за оренду літаків "Руслан" залишалися на рахунках двох іноземних компаній і одного з представників "Антонова" і використовувалися ними на власний розсуд. Йдеться про суму понад 37 млн гривень, які не надійшли державі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-