Правий сектор пояснив, за що облив зеленкою начальника морпорту

Правий сектор пояснив, за що облив зеленкою начальника морпорту

Укрінформ
"Правий сектор Миколаївщини" взяв на себе відповідальність за облиття зеленкою в.о. обов'язки начальника Миколаївського морського торгового порту Олександра Попова.

Про це заявив лідер організації Михайло Борсук, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Наші активісти провели попереджувальну акцію - облили Попова зеленкою. Мета - привернути увагу громадськості та Міністерства інфраструктури України на чолі з Андрієм Пивоварським до існуючих проблем та продемонструвати Попову, що ми пильно слідкуємо за його діяльністю. Ми не дозволимо знущатися з портовиків, які багато років працюють задля економічного розвитку регіону та країни», - сказав Борсук.

Він розповів, що до них звернулися працівники порту зі скаргою на дії Попова, якого було призначено в.о. начальника морпорту. Представники профспілок були проти і намагаються оскаржити в суді це призначення, але поки що безрезультатно.

«Як нам стало відомо, Попов, який очолює державне підприємство, що має стратегічне значення для України, не тільки не є компетентним у сфері морського транспорту та торгівлі, але й цілеспрямовано блокує розвиток порту. Більш того, він почав репресії стосовно незадоволених його керівництвом працівників. Люди розповідають, що Попов чинить тиск на співробітників порту, принижує їх та погрожує звільненням», - йдеться у заяві організації.

Нагадаємо, що 28 липня Попова облили зеленкою, коли він прямував на своє робоче місце. Затримано четверо чоловіків, порушено кримінальне провадження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-