У Миколаєві керівника морпорту облили зеленкою

У Миколаєві керівника морпорту облили зеленкою

Укрінформ
Виконуючого обов’язки начальника Миколаївського морського порту Олександра Попова облили зеленкою, коли він ішов на роботу.

Цю інформацію кореспонденту Укрінформу підтвердили в прес-службі міліції міста Миколаєва.

«Інцидент стався вранці біля приміщення морпорту. Люди у камуфляжі облили зеленкою в.о. начальника морпорту Олександра Попова. Він викликав міліцію. Нині затримано чотирьох людей, триває їх допит і вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження», - розповіли у міліції.

Водночас, за інформацією ресурсу Преступности.нет, лідер місцевого осередку «Правого сектора» Михайло Барсук заявив, що акцію вчинили члени цієї організації. За його словами, причиною такого вчинку стала "низка порушень, які допустив у своїй діяльності Попов". Утім, активіст не навів прикладів конкретних дій Попова.

Нагадаємо, Попов був призначений на цю посаду наприкінці травня цього року. Однак проти цього виступив трудовий колектив порту. З даного приводу було скликано конференцію місцевої профспілки, де портовики висловили недовіру новому керівнику.

Більш того, профспілковий комітет порту навіть звернувся до суду з позовом до Міністерства інфраструктури України щодо скасування рішення щодо призначення Попова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-