Фотодокази злочинів проросійських терористів покажуть усьому світу

Укрінформ
Докази злочинів терористів на Донбасі планують показати у США, Німеччині та Англії з метою привернути увагу світу до подій, що відбуваються на сході України.

Про це під час презентації фотовиставки "Злочини терористів ЛНР-ДНР проти людяності", яка проходила у четвер в Укрінформі, повідомив голова Конгресу українських націоналістів Степан Брацюнь.

"Російський імперіалізм сьогодні переслідує ідею панувати у світі й мати велику ідею світового панування, світової імперії. І сьогодні цей захід має також привернути увагу громадськості і світового політичного бомонду до того, що це є справді серйозний виклик світу, серйозний виклик людству, з яким на сьогодні повинні не просто співжити, а ми його маємо викоренити і побороти. І сьогодні такі зустрічі, такі діалоги повинні проводитися не тільки в Україні, а й у світі", - сказав він.

Координатор фотовиставки та Міжнародної антипутінської коаліції "Стоп фашизм в Росії" Герман Обухов зазначив, що на виставці "Злочини терористів ЛНР-ДНР проти людяності" представлені фото, зібрані з різних джерел за минулий рік, антипутінські плакати, речові докази із зони АТО та копії документів російських військовослужбовців, які потрапили в полон на території України.

Обухов наголосив, що найближчим часом планується презентувати схожу виставку у західних країнах, "з метою показати, що таке війна на сході, хто за неї несе відповідальність, показати докази, показати фото загибелі мирних людей і військових".

Він додав, що тривають переговори щодо проведення виставки у Вашингтоні, Берліні, Лондоні та інших містах.

"Виставка складається з фотографій, а їх буде 44. Це будуть яскраві плакати, копії документів, можливо ми зможемо з СБУ домовитися про декілька оригіналів цих документів... Ми розпочали переговори з людьми, які можуть нам допомогти. Понад 6 тисяч доларів потрібно для того, щоб показати виставку в США. Проте для волонтерів це "непідйомні" кошти", - зауважив Обухов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-