Миротворці виженуть окупантів з Донбасу за два тижні - Жебрівський

Миротворці виженуть окупантів з Донбасу за два тижні - Жебрівський

Укрінформ
На Донбасі немає громадянської війни, а є присутність російських батальйонних груп. Тому для наведення ладу в регіоні треба перекрити український кордон від найманців за допомогою миротворців та ОБСЄ.

Про це голова Донецької військово-цивільної облдержадміністрації Павло Жебрівський заявив у неділю, 5 липня, у м.Слов'янську, виступаючи на форумі "Донбас - Україна. Порядок денний", присвяченому роковинам визволення міста від російсько-терористичної окупації

"Воєнна операція не є проблемою. Є проблема в тому, що якщо вона почнеться, то воюватимемо з російськими батальйонними групами", - сказав губернатор, підкресливши, що на Донбасі нині "немає громадянської війни, є із запудреними мізками певна кількість людей і рашисти, які все мріють про імперію".

Головне завдання Жебрівський бачить у перекритті українських кордонів для найманців, що дасть змогу відновити на всій території Донбасу українські закони.

"Перекриття кордону можливе за допомогою ОБСЄ або за допомогою миротворців", - сказав він, припустивши, що тоді "за два тижні з мінімальними втратами серед військових і цивільних юрисдикція України буде на всій території Донецької та Луганської областей".

Жебрівський впевнений, що лише три місяці знадобиться, щоб повернути зомбованих російською пропагандою жителів регіону до реалістичного сприйняття дійсності, позбавити їх голови від "вати".

Він також підкреслив, що вибори на території, окупованій терористами, можливі лише після їх визволення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-