Потерпілим у справі Кернеса перед судом пробили колеса

Потерпілим у справі Кернеса перед судом пробили колеса

Укрінформ
Двоє потерпілих у справі мера Харкова Геннадія Кернеса прибули на засідання Київського райсуду Полтави із запізненням, оскільки їм пробили колеса.

Про це повідомив активіст Дмитро Дробот, передає кореспондент Укрінформу.

"На суд до Полтави у справі Кернеса Сергій і Олександр(Ряполов і Кутянін - ред.), які проходять у справі як потерпілі, не доїхали. Дорогою до Полтави їм пробили у машині колеса. З хлопцями все нормально. Адвокати Кернеса були здивовані", - сказав Дробот.

За його словами, Кернес прибув до суду з охороною.

"У залі суду, у дворі й на прилеглій території - велика кількість правоохоронців. У залі є представники ОБСЄ й ЗМІ. У дворі - пікетники з прапорами "Батьківщини", - додав Дробот.

Щодо засідання суду, то, як стало відомо, захист Кернеса попросив відвід прокурора Олександра Ганилова, який, за їхніми словами, не надав їм усі матеріали справи, тоді як сторона звинувачення мала повний доступ.

Звинувачення ж заявило, що клопотання адвокатів Кернеса - затягування процесу.

Як відомо, Генпрокуратура звинувачує Кернеса і двох його охоронців у нападі на двох активістів євромайдану, їх викраденні, тортурах і загрозі вбивством.

Нагадаємо, 18 травня Кернес залишив засідання суду через ймовірну загрозу для життя: його адвокати помітили у натовпі біля суду людину зі зброєю. 28 квітня засідання суду не відбулося через нез'явлення Кернеса, який лікувався в Італії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-