Стало відомо, кого застрелив люботинський стрілок

Стало відомо, кого застрелив люботинський стрілок

Укрінформ
Двоє чоловіків, убитих вранці Люботинським стрільцем - співробітники виконавчої служби.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в Центрі громадських зв'язків Головного управління МВСУ в Харківській області.

"Близько 14.00 до чоловіка прийшли представники виконавчої служби, щоб повідомити про виселення з будинку за борги по іпотеці. У відповідь він відкрив вогонь з карабіна і розстріляв впритул двох співробітників державної служби, одного поранив", - зазначили у відомстві.

Як стало відомо, операцією по затриманню зловмисника, який зник з місця події, захопивши в заручники трьох співробітників сусідньої автозаправки, особисто керували начальник обласного главку міліції Анатолій Дмитрієв, начальник управління СБУ в Харківській області Олександр Пивовар та голова Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін.

"У результаті проведення спецоперації стрілок був ліквідований пострілом снайпера через скло машини. Заручники не постраждали, з ними працюють психологи", - додали у відомстві.

Також стало відомо, що наразі рух трасою Харків-Київ, який було перекрито упродовж декількох годин через проведення операції зі звільнення заручників, відновлено. Обмежений доступ тільки до АЗС "ОККО", працівники якої були захоплені.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 25 травня стрілок захопив заручників, вимагав від правоохоронців дати йому зелений коридор для виїзду в зону АТО на територію, непідконтрольну України.

За повідомленням народного депутата Антона Геращенко, стрілок заборгував за іпотекою 855 тис. грн: "Борг, включаючи відсотки, був вище ціни будинку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-