Компанія Ахметова заборгувала півмільярда за вугілля

Компанія Ахметова заборгувала півмільярда за вугілля

Укрінформ
Компанія "ДТЕК" заборгувала понад 500 мільйонів гривень за вугілля, яке було відвантажене її генеруючим компаніям протягом минулого опалювального сезону.

Про це на брифінгу в середу заявив міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин, передає кореспондент Укрінформу.

"З "ДТЕК" у нас поки що розрахунки не відбуваються. Там є заборгованість понад півмільярда, ведемо складні переговори. Більше того, там є достатньо велика проблема підтвердження того обсягу, який ми їм відвантажили з "Львіввугілля" в січні-лютому - є технічні питання в рамках підтвердження обсягів, якості, сум за цей період", - сказав він.

Читайте також: Енергетичній імперії Ахметова загрожує дефолт - Fitch

Демчишин висловив сподівання, що це питання буде вирішено протягом наступного тижня.

Довідка. Компанія "ДТЕК" управляє енергетичними активами System Capital Management Рината Ахметова. До ї складу входять вуглевидобувні компанії "ДТЕК Павлоградвугілля" і шахта "ДТЕК Комсомолець Донбасу", 5 збагачувальних фабрик, енергогенеруюча компанія "ДТЕК Східенерго" і енергопостачальні "ДТЕК Сервіс-Інвест" і "ДТЕК ПЕМ "Енерговугілля", "Київенерго", "ДТЕК Дніпрообленерго".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-