Штати уважно стежать за всією військовою активністю РФ – Держдеп

Укрінформ
Сполучені Штати уважно відстежують усі повідомлення про заплановані військові навчання РФ, у тому числі, в Арктиці, Калінінграді, а також про передислокацію стратегічних бомбардувальників на військові бази в Криму.

Про це зазначила під час брифінгу в вівторок речник Державного департаменту США Джен Псакі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Ми визнаємо необхідність проведення планових військових навчань. Але будь-яка подібна діяльність повинна відповідати міжнародному праву та проводитися з урахуванням прав інших держав та безпеки інших повітряних і морських суден", - зазначила Псакі

Вона наголосила, що Держдеп ознайомлений з великою кількістю повідомлень про це, однак не має підтвердження багатьох деталей.

У цьому зв'язку представник зовнішньополітичного відомства США зазначила, що у Вашингтоні відстежують ситуацію на місці, в тому числі, через безпосередні контакти.

Читайте також: Росія перекидає до Криму ракетоносці - ЗМІ

"На цей момент у мене немає якихось конкретних заяв щодо занепокоєння, але ми уважно стежимо за тим, що відбувається", - зауважила речник Державного департаменту США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-