Армію одягне "волонтерський воєнпром"

Укрінформ
Найбільші українські волонтерські організації і Міністерство оборони України підписали меморандум про початок благодійної акції "Не тільки для себе! Купуй собі - даруй бійцю".

Церемонія підписання відбулася у вівторок в Українському домі, передає кореспондент Укрінформу.

"Метою цього проекту є забезпечення якісним обмундируванням підрозділів за допомогою залучення найбільш широкого кола патріотичних громадян до фінансування закупівлі цього обмундирування", - йдеться у підписаному документі.

Згідно з меморандумом, перелік і характеристики обмундирування формують волонтерські організації-підписанти («Крила Фенікса», «Народний тил», «Повернися живим», «Армія СОС»). Вони ж організовують доставку, громадський контроль і надають звіти про виконану роботу. Закупівлю забезпечує «Волонтерський военпром».

Як зазначив глава ради громадських ініціатив «Волонтерський воєнпром» Вадим Кодачігов, мета акції - не лише зібрати кошти на дозакупку обмундирування і засобів захисту для наших бійців, а й підтримати вітчизняного виробника.

Перший товар, який випускається у продаж у рамках акції, - це дві моделі футболок з принтом формату А4 вартістю 250 грн. і дві моделі футболок з принтом формату А3 вартістю 350 грн. Крім того, продаватимуться шовкові хустки з українською символікою, розроблені українським дизайнером Оленою Цимбал. Всього зроблено 10 тис. штук футболок кожного формату і 2 тис. хусток.

Кодачигов повідомив, що акція проходитиме впродовж місяця, а після тижневої перерви, можливо, буде відновлена.

Читайте також: Канадське обмундирування привезли 3 тисячам бійців АТО

З товаром можна ознайомитися і купити на сайті "Волонтерського воєнпрома"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-