Розпочалися співбесіди з майбутніми керівниками Антикорупційного бюро

Укрінформ
Конкурсна комісія з обрання кандидатів на посаду Директора Національного антикорупційного бюро почала проводити співбесіди з претендентами.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Оскільки Комісії доведеться прослухати більш як 100 претендентів, на співбесіду з кожним кандидатом у нас є лише 15 хвилин», - розповів Голова Конкурсної комісії Рефат Чубаров.

У понеділок, 23 лютого Конкурсна комісія запросила 17 кандидатів. Із повним переліком осіб, які подали документи на заміщення вакантної посади можна ознайомитися на сайті Президента України.

Члени Комісії планують завершити перший етап співбесід до кінця лютого. В березні найкращі кандидати будуть запрошені Комісією на повторну співбесіду.

Читайте також: Комісія з обрання головного антикорупціонера збереться в понеділок

Нагадаємо, Законом про НАБУ не визначено строків, у які Конкурсна комісія має визначитися із щонайменше двома претендентами для подання на затвердження Президенту. Після того, як кандидатури все ж буде подано, їх чекатиме спецперевірка згідно із Законом про очищення влади, і лише після цього Глава держави матиме 10 днів, аби остаточно визначитися із одним директором.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-