Рада звільнила українські книги від ПДВ

Рада звільнила українські книги від ПДВ

Укрінформ
Народні депутати внесли зміни до Податкового кодексу  щодо підготовки, виготовлення, розповсюдження книжок та періодичних видань друкованих ЗМІ вітчизняного виробництва.

Народні депутати внесли зміни до Податкового кодексу щодо підготовки, виготовлення, розповсюдження книжок та періодичних видань друкованих ЗМІ вітчизняного виробництва.

За відповідне рішення у п'ятницю проголосували 235 народних обранців, передає кореспондент Укрінформу.

Даний закон передбачає звільнення від оподаткування, ПДВ операцій й з постачання (передплати) та доставки періодичних видань друкованих ЗМІ, крім видань еротичного характеру, вітчизняного виробництва, підготовку (літературне, наукове і технічне редагування, коригування, дизайн та верстка).

Читайте також: Олег Наливайко: Навіть у військовий час журналіст має нести людям правду

Окрім того, від оподаткування звільняється виготовлення (друк на папері та запис на електронному носієві) та розповсюдження книжок, у тому числі електронного контенту (крім видань еротичного характеру) вітчизняного виробництва, а також учнівських зошитів, підручників та навчальних посібників, словників українсько-іноземної або іноземно-української мови вітчизняного виробництва на митній території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-