На Донбасі знищений російський офіцер-артилерист

Укрінформ
На Донбасі убитий російський офіцер Нікіта Саньков, який служив у 19-й мотострілецькій бригаді (Владикавказ, Північна Осетія).

Про це повідомила уральська інтернет-газета "Знак".

"Повідомлення про загибель 23-річного жителя Єкатеринбурга Нікіти Санькова, який до останнього часу служив у Владикавказі, у 19-ій мотострілецькій бригаді, з'явилося в соціальних мережах, зокрема у групі "Вантаж 200 з України в Росію" у Facebook. З опублікованих даних випливає, що він загинув 9 січня на південному сході України", - пише видання.

Повідомляється, що Нікіта Саньков народився 31 липня 1991 року, закінчив Свердловський кадетський корпус (Сисерть), далі Єкатеринбурзький вище артилерійське командне училище, а потім служив у Владикавказі.

"На сторінці Свердловського кадетського корпусу в соцмережі "Вконтакте" опубліковано співчуття з приводу загибелі Санькова: "Вшануймо пам'ять нашого випускника - Санькова Нікіти Сергійовича, який загинув при виконанні військового обов'язку 9 січня 2015. Вічна пам'ять", - написав директор кадетської школи Валерій Данченко. Щоправда, він не уточнив, де саме загинув Нікіта Саньков", - написав "Знак".

Читайте також: Під Дебальцевим знищили бойовиків-росіян

В офіційній групі 19-ої Червонопрапорної Воронезько-Шумленської орденів Трудового Червоного прапора і Суворова II ступеня мотострілецької бригади в соцмережі "Вконтакте" її учасники написали, що Нікіта Саньков був лейтенантом, командиром взводу. Подробиці його загибелі залишаються невідомими, додає видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-