Віце-прем'єр РФ присоромив Кіркорова та Галкіна за євроагітацію у Молдові

Віце-прем'єр РФ присоромив Кіркорова та Галкіна за євроагітацію у Молдові

Укрінформ
Віце-прем'єр Росії, спецпредставник президента РФ Володимира Путіна з питань Придністров'я Дмитро Рогозін висловив невдоволення тим, що зірки російської естради виступили у Кишиневі на запрошення проєвропейської Демократичної партії.

Під приціл сановника потрапили зірки першої величини: Філіп Кіркоров, Максим Галкін і Микола Басков, передає Укрінформ.

«Цікаво, скільки євро заплатять Кіркорову за агітацію Молдавії стати єврорумунами«? - уражав Рогозин у своєму Фейсбук.

Ця репліка викликала активне обговорення у соцмережі. Багато коментаторів в основному підтримали позицію віце-прем'єра (деякі навіть називали ДПМ "головними ворогами усього Росіянина на Молдавській землі"). А ось користувач Дмитро Кулик нагадав, що у 2001 році російська влада навіть підписала Договір про дружбу і співпрацю з Молдовою: "Dmitry Rogozin, адже дехто у 2010 році з цими Єврорумунами підписував договір про співпрацю, саме з цими, які сьогодні організували цей концерт, або договір вже втратив силу?"

Читайте також: У Страсбургу вимагають заборонити концерт співаючих російських ракетників

Як відомо, напередодні на центральній площі молдавської столиці відбувся концерт за участю Філіпа Кіркорова, Максима Галкіна, Миколи Баскова, а також Лайми Вайкуле і Андрія Малахова. Виступ був організований Демократичною партією Молдови, яка виступає за інтеграцію країни в Євросоюз.

Самі артисти наразі ніяк не прокоментували репліку Рогозіна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-