Забудовники розповіли, що хочуть звести біля метро

Забудовники розповіли, що хочуть звести біля метро "Осокорки"

Укрінформ
На земельній ділянці біля метро "Осокорки" забудовник планує звести торгівельну галерею площею 3,8 тис. м. кв. й загальною вартістю майже $4 млн.

Про це під час прес-конференції в Укрінформі заявила керівник проекту будівництва ТОВ "Скай-буд ЛТД" Тетяна Савельєва, передає кореспондент агентства.

"Об'єкт представляє собою торгову галерею із двох будівель, об'єднаних в єдиній архітектурній концепції зі спільною галереєю під відкритим небом", - зазначила вона.

Савельєва розповіла, що одна з будівель матиме два поверхи, інша - один. Зокрема, за її словами, на другому поверсі розташовуватиметься ресторан повного циклу і дитячий розважальний центр, а на перших поверхах - 18 магазинів, серед яких піцерія й кафе "кава-чай".

Вона додала, що забудова, зведення якої планується завершити до травня 2015 року, займатиме близько 35% від загальної площі ділянки, а на решті території буде збереженя паркова зона і побудований дитячий майданчик.

Читайте також: Будівництву ТРЦ на Осокорках влаштували полум’яний протест. Фоторепортаж

Савельєва запевнила, що підприємство отримало всі необхідні дозвільні документи та технічні умови як для проектування об'єкта, так і для його будівництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-