Кириленко хоче створити міжнародну коаліцію проти Кремля

Кириленко хоче створити міжнародну коаліцію проти Кремля

Укрінформ
Депутат від партії «Народний фронт» В’ячеслав Кириленко пропонує створити міжнародну коаліцію проти агресивної політики Кремля з тих держав та інституцій, які не визнають незаконні вибори на Донбасі 2 листопада.

В ефірі телеканалу «Інтер» Кириленко також запропонував обговорити на спеціальній конференції доцільність використання дипломатії стосовно нинішнього російського керівництва, передає кореспондент Укрінформу.

«Я не думаю, що зараз Кремль проведе роботу над собою і не визнає ці так звані вибори в цих так званих «ДНР» та «ЛНР». Я переконаний 100%, що Кремль визнає. Це означає, що ми повинні разом з цивілізованим світом, який не визнав, Організацією Об’єднаних Націй визначитись, що ми створюємо коаліцію, можливо в тому числі і воєнну коаліцію, проти агресивного Кремля... Тобто нам треба зібрати спеціальну конференцію і прийняти рішення – чи дипломатія це взагалі те, чим можна донести свої думки до Путіна, Кремля», - сказав Кириленко.

Читайте також: ООН розкритикувала плани бойовиків провести «вибори»

Разом з тим, він вважає проведення незаконних виборів на Донбасі серйозним сигналом для підготовки модернізації збройних сил та зміни воєнної організації країни. «Рано чи пізно, думаю, що в тому числі і у військовий спосіб, доведеться поновлювати територіальну цілісність країни», - додав Кириленко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-