Бродський розраховує на реабілітацію після люстрації

Бродський розраховує на реабілітацію після люстрації

Укрінформ
Михайло Бродський, колишній голова Держслужби з питань регуляторної політики і розвитку підприємництва, звільнений зі своєї посади 16 жовтня після набрання чинності закону «Про| очищення влади», вважає своє звільнення несправедливим.

Про це сказав в інтерв'ю Укрінформу.

«Я чекатиму справедливого рішення Європейського суду і Венеціанської комісії з приводу закону про люстрацію. Отже хочу реабілітації. Після Сталіна всіх реабілітовували. І я чекатиму. Коли німці люстрували агентів "Штазі", вони пішли до Європейського суду, і їх там послали на три букви. Але коли в Сербії люстрували чиновників і суддів, то вони всі виграли Європейський суд», - заявив Бродський.

Він також підкреслив, що такі закони потрібно ухвалювати не в період виборів. "І важливо, хто судді. Шістдесят регіоналів, які проголосували за закон про люстрацію? На кожному з них клейма ніде ставити», - додав екс-чиновник.

Читайте також: Чиновники, яких люстрували першими. Список

Бродський також розповів про своє майбутнє: «Моє майбутнє - чудово. Я буду головою редакційної ради сайту «Обозреватель». Я ж дерегулятор, все розумію, все відстежую. І радуватиму вас правдою».

Повний текст інтерв'ю читайте тут. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-