Крим попросив у Путіна 2,5 гастарбайтерів - для ларьків і полів

Укрінформ
Заявки на залучення в 2015 році іноземної робочої сили в анексованому Криму подали 40 кримських підприємств. Всього кримські виробники просили виділити їм квоту на залучення 2,5 тисяч громадян з інших країн.

Про це повідомила «міністр» праці та соціального захисту Криму Олена Романовська, повідомляє Крим.Реалії із посиланням на Российську газету http://rg.ru/

За словами Романовської, мова йде про некваліфіковані кадри для торгівлі, сільського господарства та інших сфер діяльності.

«У кримських підприємств є потреба в залученні іноземної робочої сили. Частину підприємств, особливо влітку ми не можемо забезпечити своєю робочою силою. Перш за все, це торгівля і будівельні спеціальності. Є і деякі підприємства сільського господарства, які залучають робітників на збирання врожаю. Тому ми надали клопотання в мінпраці Росії про надання Криму квот на залучення іноземної робочої сили на наступний рік», - розповів виданню директор фонду загальнообов'язкового соціального страхування на випадок безробіття Сергій Бродовський.

Яку квоту виділить Криму Мінпраці і ФМС Росії для працевлаштування іноземців - стане відомо до січня 2015 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-