Військовий комісар про Іловайськ: Великі чиновники шукають цапа відбувайла

Укрінформ
Івано-Франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк стверджує, що у той момент, коли він формував територіальний батальйон "Прикарпаття", в нього не було жодної інформації про те, що призначений комбат Віктор Комар зловживає алкоголем.

Про це він сказав кореспонденту Укрінформу телефоном.

"У мене не було інформації, що комбат "Прикарпаття" зловживає алкоголем. Ніхто з бійців батальйону не перебуває на обліку в наркодиспансері. Це перевірено", - зазначив Павлюк.

Він додав, що перед відправкою батальйону на схід Міноборони перевірило бійців на готовність виконувати бойове завдання. Тому саме там, переконаний Павлюк, повинні коментувати всі закиди військової прокуратури.

Щодо "шкільних автобусів", то Павлюк порадив знайти "тербатальйон, який би мав іншу техніку". "Я утримаюсь від коментарів. Великі чиновники шукають цапа відбувайла", - заявив Івано-Франківський обласний військовий комісар.

Читайте також: ГПУ знайшла першопричину трагедії під Іловайськом

Нагадаємо, у вівторок головний військовий прокурор Анатолій Матіос на прес-конференції висловив обурення тим, що військовий комісар Івано-Франківської області не знайшов іншої техніки для відправки військових, окрім шкільних автобусів, і "не встиг зрозуміти, що комбат зловживає спиртним, а тому не може командувати такою кількістю людей".

Матіос також заявив, що тербатальйон "Прикарпаття" став першопричиною трагедії під Іловайськом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-