За розстріл Майдану заарештовані чотири офіцери СБУ

Укрінформ
Про це в ефірі програми Еспресо.TV «Вечір з Миколою Княжицьким» заявив глава СБУ Валентин Наливайченко.

Про це в ефірі програми Еспресо.TV «Вечір з Миколою Княжицьким» заявив глава СБУ Валентин Наливайченко.

«Розстріл на Майдані планували десятки людей, насамперед це керівники департаментів і управлінь. Щодо них відкриті кримінальні провадження, причому ще з березня. Є відсторонені, є і затримані, є і заарештовані. Станом на сьогодні заарештовані чотири зрадники, офіцери високого рівня. Ще два керівники ключових департаментів втекли ще до наших призначень, вони у розшуку перебувають», - повідомив Наливайченко.

«Я вже не кажу про самого Олександра Якименка, який увійде в історію як перший, і сподіваюся, останній зрадник, який зрадив і службу цілу як керівник і власну державу, та ще й перейшов на бік агресора. При чому відкрито і зухвало», - додав очільник СБУ.

Читайте також: Екс-глава СБУ займається в Криму наймом терористів - Наливайченко

«Коли я увійшов у Службу безпеки 24 лютого, і не один, а з громадськістю, з майданівцями, з народними депутатами, з усіх заступників був аж один, а було їх до цього семеро. У Росії зараз перебуває Якименко. Там же двоє його заступників і два керівники ключових департаментів, один з яких і планував розгін Майдану, і виставлення снайперських груп і інших спецпідрозділів», - зазначив Наливайченко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-