Євросоюз може визнати «ДНР» та «ЛНР» терористами

Укрінформ
Євросоюз може визнати «ДНР» та «ЛНР» терористичними організаціями.

Про це повідомляє німецька газета Bild.

«ЄС може зарахувати повстанців у Донецьку та Луганську до терористичних організацій», - пише видання, посилаючись на секретний протокол зустрічі послів країн-членів ЄС у Брюсселі.

За даними газети, остаточне рішення з цього питання планується ухвалити 23 вересня на засіданні Політико-безпекового комітету ЄС.

Крім того, йдеться у статті, секретний протокол передбачає можливість впровадження з боку ЄС проти Росії жорсткіших санкцій. Зокрема, розглядається перспектива заборони на в’їзд до ЄС для деяких російських журналістів, у тому числі директора МІА «Росія сьогодні» Дмитра Кисельова.

Читайте також: Луценко: Путін визнав себе стороною конфлікту

Як пише видання, європейські дипломати також не виключають поширення міжнародних санкцій на проведення Росією великих спортивних заходів. Зокрема, йдеться про те, що у РФ можуть відібрати право на проведення автоперегонів «Формула-1» у Сочі в жовтні цього року, чемпіонатів світу з хокею, а також з футболу 2018 року. «З цією метою ЄС може вступити у контакт з відповідними міжнародними спортивними організаціями», - зазначається у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-