У Красному Лимані викрали мера та його заступника

У Красному Лимані викрали мера та його заступника

Укрінформ
Мера Красного Лимана Леоніда Перебийніса та його заступника Володимира Азарова в середу викрали невідомі озброєні люди в балаклавах .

викрали невідомі озброєні люди в балаклавах .

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила дочка мера Євгенія Перебийніс.

«Учора близько 10-ї години невідомі люди в балаклавах оточили Краснолиманську міськраду і увірвались в будівлю. Вони увірвались в кабінет до мого батька, мера Красного Лимана Перебийніса  Леоніда Григоровича і його зама Азарова Володимира Васильовича. Поклали їх на підлогу, через деякий час вони вивели їх з мішками на голові і в наручниках», - розповіла Євгенія.

На запитання присутніх співробітників міськради, хто вони, невідомі викрадачі сказали: «Ми із АТО». За словами доньки мера, невідомі були у добре екіпірованому воєнному одязі, але без будь-яких розпізнавальних знаків. Присутнім, які намагалися з'ясувати, що відбувається, вони погрожували тим, що поженуть їх рити окопи на передову.

Читайте також: В Донецьку люди зі зброєю зайняли офіс ФК «Шахтар»

Після того як мера Красного Лимана та його заступника вивели з міськради, їх посадили в автомобілі з номерними знаками ВН-07-18-ЕМ, АЕ-18-86-ПО та повезли у невідомому напрямку.

Далі, приблизно через годину невідомі викрадачі з'явилися у будинку мера Красного Лимана звідки винесли всі цінні речі. «Батька не було, вони зайшли самі і винесли все цінне майно. Це були мисливські рушниці, сувенірні шаблі та інше», - розповіла донька мера. На прохання родичів мера представитися, вони знову відповіли: «Ми з АТО». Це все, що вони говорили, додала Євгенія Перебийніс. Після того як невідомі пограбували будинок мера, вони також забрали всі цінні речі з будинку його заступника Володимира Азарова.

Наразі жодної інформації про долю Леоніда Перебийніса та Володимира Азарова немає. Викрадачі не виходили на зв'язок з родичами.

Читайте також: Терористи вишукуватимуть серед біженців «ворогів народу»

Довідка. Леонід Перебийніс пропрацював мером Красного Лимана 23 роки. Під час наступів терористів на сході країни зайняв чітку проукраїнську позицію. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-