Україна не розриватиме економічних відносин з РФ - П'ятницький

Україна не розриватиме економічних відносин з РФ - П'ятницький

Укрінформ
Ми не розглядаємо питання виходу з угод СНД, більше того, Україна намагається використати всі наявні інструменти в цій угоді

Україна не збирається розривати правові відносини з Росією у торговельно-економічній сфері.

Про це заявив урядовий уповноважений з питань європейської інтеграції Валерій П'ятницький, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми не розглядаємо питання виходу з угод СНД, більше того, Україна намагається використати всі наявні інструменти в цій угоді», - зазначив П'ятницький.

Він нагадав, що Росія та Україна є членами Світової організації торгівлі. «Всі речі, які є узгоджені в рамках СОТ, не розриватимуться, адже вони є базовою основою», - вважає урядовий уповноважений.

Читайте також: Україна оприлюднить свої санкції проти Росії 12 серпня

Однак, продовжує П'ятницький, Росія нехтує базовими правилами СОТ і тому все частіше є об'єктом розгляду на різних комітетах як країна, яка не виконує своїх зобов'язань. «По-перше, це стосується проблем технічного регулювання, фітосанітарного регулювання, торгівлі товарами. Там (у комітетах СОТ. - Ред.) ми піднімаємо всі проблемні питання, які наявні зараз з Російською Федерацією», - зазначає П'ятницький.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-