Гіркін мимоволі зізнався, що збив Боїнг. Відео

Гіркін мимоволі зізнався, що збив Боїнг. Відео

Укрінформ
Лідер донецьких бойовиків Ігор Гіркін (Стрєлков) мимоволі зізнався у тому, що саме його бойовики збили сьогодні над Торезом пасажирський "Боїнг-777". Однак. повідомляючи про свій "успіх", він вважав, що збитий літак належав українським ВПС.

Влучністю своїх стрільців Гіркін похвалився у соцмережах - і прес-центр АТО виклав відповідний скріншот-доказ.

Тимчасом російські ЗМІ - РІА Новости і "LifeNews" - також повідомили з посиланням на очевидців, що над містом Торез Донецької області терористи збили український літак.

За їхніми даними, літак впав десь в районі шахти "Прогрес", обіч від житлових кварталів.

"Ми бачили, як в нього (літак. - Ред.) врізалася ракета, пролунав вибух, літак пішов до землі, залишаючи за собою чорний дим. З неба посипалися якісь уламки", - розповів місцевий житель.

Водночас, за інформацією РНБО, сьогодні орієнтовно о 16:00 з екранів радарів зник літак авіакомпанії "Малазійські авіалінії" Boeing 777, що здійснював рейс за маршрутом "Амстердам - Куала-Лумпур". При цьому у Радбезі категорично відкидають причетність Збройних сил України до цього інциденту.

Нагадаємо, на початку липня Державна авіаційна служба закрила нижній повітряний простір над зоною антитерористичної операції для цивільних літаків. Над зоною АТО дозволений лише транзит на великій висоті.

Відео: Youtube

Відео: Youtube

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-