Тернопільські відьмаки зібралися, щоб поробити Путіну на смерть?

Тернопільські відьмаки зібралися, щоб поробити Путіну на смерть?

Укрінформ
Група мольфарів, людей із сильним психологічним впливом та характерників здійснила на Тернопільщині ритуал із недобрими побажаннями Володимиру Путіну.

Принаймні, такі чутки вирують у райцентрі Бережани, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Дійсно, люди між собою говорять, що хтось бачив біля вогнища у лісовому масиві невідомих людей із піднятими догори руками. Нібито там були мольфари та маги. Але конкретно щось сказати про це ніхто не може, враховуючи, напевно, що на цю тему серед людей існує споконвічне «табу», - каже старший науковий працівник Бережанського музею Микола Проців.

Читайте також: Путіну нагадали, як закінчив "талановитий і успішний" Геббельс

У той же час, блогер під ніком Rozdum стверджує, що мольфари намагалися "поробити" президентові РФ на смерть. «Саме у бережанських лісах відбувся перший зліт мольфарів, чарівників та характерників. Вони здійснили ритуал: «Путін, помри». У зльоті взяли участь 13 мольфарів, чарівників та характерників з усієї України», – пише блогер.

У свою чергу відомий космопсихолог Іван Круп’як підтвердив силу колективних магічних дій, спрямовану на ту чи іншу особу. «На Тернопільщині є чимало таких «місць сили», потужних енергетичних зон, котрі здатні посилювати дію специфічних молитов, заклинань, викликають паранормальні явища. Наприклад, це гора Богіт, де колись стояв Збруцький ідол, є такі місця і Бережанському районі», - сказав він нашому кореспондентові телефоном.

Щодо президента сусідньої держави, Круп’як висловив думку, що їхні взаємовідносини з нашим Президентом Петром Порошенком будуть складними. «Імена їхні починаються на одну букву, дні народження споріднені - обидва народилися під знаком Терезів. Це все говорить про їхню психологічну, ментальну несумісність. Чого не скажеш про сумісність та астрологічну гармонію українського президента із лідерами європейських держав», - зауважив космопсихолог.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-