Ватажок сепаратистів визнав, мовляв, з журналістами погарячкували

Укрінформ
Прикрим перегином назвав захоплення донецьких редакторів лідер так званої Донецької народної республіки Олександр Бородай.

Про це він заявив 3 червня на своїй прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу .

«Ще Володимир Ілліч Ленін казав, що в великих справах трапляються перегини, - сказав Олександр Бородай. - Те ж саме відбулося і з донецькими редакторами газет «Донбас» і «Вечірній Донецьк». Я щиро сподіваюся на встановлення дружніх відносин з журналістами. Що ж до газет «Донбас» і «Вечірній Донецьк», то тут буде все гаразд. Газети виходитимуть», - вважає він.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок терористи заблокували роботу двох донецьких газет, розташованих в одній будівлі. Вони викрали головреда "Донбасу" Олександра Брижа і головреда "Вечірнього Донецька" Леоніда Лапу і відвезли їх в будівлю Донецької ОДА нібито для переговорів. Через деякий час журналістів відпустили, зажадавши змінити редакційну політику.

Після цього газети призупинили свій вихід. За словами журналістів видань, їх колективи відправлені у безоплатні відпустки. Читачі попереджені про призупинення виходу газет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-