МОЗ домовилося про термінові поставки в Україну ліків проти грипу

МОЗ домовилося про термінові поставки в Україну ліків проти грипу

Укрінформ
У Міністерстві охорони здоров'я України прийняли рішення закупити лікарські засоби «Таміфлю» і «Реленца», призначених для лікування грипу.

Про це повідомляє прес-служба міністерства.

"Міністерство охорони здоров'я України досягнуло домовленостей з виробниками лікарських засобів "Таміфлю" - компанією ТОВ "Рош Україна" та "Реленца" (Zanamivir) - компанією ТОВ "ГлаксоСмітКляйн Фармасьютікалс Україна" щодо термінових поставок в Україну цих необхідних проти грипу препаратів", - зазначається в повідомленні. 

За інформацією ТОВ "Рош Україна", компанія готова здійснити постачання 5000 упаковок "Таміфлю" впродовж двох тижнів в міжнародній упаковці та 8-9 тижнів - у дозволеній україномовній упаковці. За інформацією ТОВ "Глаксо Сміт Кляйн Фармасьютікалс Україна", лікарський засіб "Реленца" має бути в аптечній мережі та на складах дистриб'юторів з 18 січня 2016 року у кількості 1124 упаковки.

Окрім того, МОЗ провело перемовини з урядом Литви щодо надання Україні в якості гуманітарної допомоги 2 тис. 443 упаковки препарату "Таміфлю" та 27 тис. 645 упаковок "Реленци", що мають надійти також впродовж 2-3 тижнів.

"МОЗ України вживає усіх необхідних заходів щодо забезпечення зазначеними лікарськими засобами як медичних закладів, так і аптечної мережі", - запевнили у міністерстві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-