Зеленський здав аналізи

Зеленський здав аналізи

Фото, відео
Укрінформ
Шоумен Володимир Зеленський, якого чинний Президент запрошував у медпункт на НСК "Олімпійський", здав аналізи у приватній клініці в Солом'янському районі Києва.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Здав кров, все, що треба було. Всю кров з мене викачали, але слава богу, в мені її багато, кров молода, ми ще подивимося. Глибокий аналіз, через три дні ми отримаємо результат на електронну пошту, всім покажемо все офіційно", - сказав Володимир Зеленський на виході з клініки Eurolab.

Зеленський приїхав у клініку здавати аналізи / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

Також він пояснив, що не приїхав у медпункт НСК "Олімпійський", куди його запрошував Петро Порошенко, через те, що "там немає лабораторії".

Зеленський здавав аналізи без присутності і журналістів, приїхавши до клініки на 20 хвилин раніше анонсованого часу. Напередодні політконсультант Зеленського Дмитро Разумков зазначив, що в журналістів "буде можливість відзняти все і бути присутніми навіть при всіх аналізах".

Читайте також: Супрун детально розповіла, як і де треба здавати аналізи на наркотики та алкоголь

Як повідомлялося, кандидат у президенти Володимир Зеленський 3 квітня заявив, що хоче дебатів з іншим кандидатом на пост глави держави, Петром Порошенком, на стадіоні "Олімпійський". Зеленський також наполягав, що кандидати обов’язково мають пройти медичну експертизу "і довести народу, що серед них немає ні алкоголіків, ні наркоманів".

Порошенко відповів на виклик Зеленського і погодився на проведення дебатів на НСК "Олімпійський".

На брифінгу 4 квітня речник виборчого штабу Порошенка Олег Медведєв заявив, що чинний Президент закликав Зеленського у межах підготовки до дебатів пройти медичну експертизу у медпункті стадіону "Олімпійський".

ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів на виборах, що відбулися 31 березня. За цими даними, Володимир Зеленський набирає 30,24%, Петро Порошенко — 15,95% голосів виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-