У ЦВК сподіваються, що вже сьогодні опрацюють 100% електронних протоколів

У ЦВК сподіваються, що вже сьогодні опрацюють 100% електронних протоколів

Укрінформ
У Центральній виборчій комісії сподіваються, що вже сьогодні можуть бути опрацьовані 100% протоколів у електронному вигляді.

Про це сказала журналістам секретар Центральної виборчої комісії Наталія Бернацька, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Зараз маємо вже 98%. Очевидно, що ці 2 відсотки - це комісії, які зараз уточнюють дані, якщо десь у них не відповідає якась цифра, або система не приймає, тому що арифметично не складається кількість тих протоколів і цифр, які в них указані, до кількості бюлетенів і тих, хто проголосував у день виборів. Але це може бути одна-дві одиниці, які просто не пробиваються по системі, і ми сподіваємося, що можливо і сьогодні вже побачимо 100% (опрацьованих протоколів у електронному вигляді - ред.)", - сказала Бернацька.

Читайте також: ЦВК отримала протоколи з мокрими печатками ще з п'яти округів

Вона наголосила, що для ЦВК важливо якнайшвидше встановити результати.

Станом на 11.30 2 квітня, відповідно до інформаційного табло в ЦВК, комісія опрацювала 98, 42% протоколів у електронному вигляді.

Згідно з опрацьованими даними, у президентських виборах лідирує Володимир Зеленський - 30,24%. За Петра Порошенка свої голоси віддали 15,92% виборців, за Юлію Тимошенко - 13,39%. Юрія Бойка підтримали 11, 66%, Анатолія Гриценка - 6,92%, Ігоря Смешка - 6,03%, Олега Ляшка - 5,47%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-