На Харківщині діють мережеві обмеження для понад 200 тисяч абонентів - Міненерго

На Харківщині діють мережеві обмеження для понад 200 тисяч абонентів - Міненерго

Укрінформ
В Україні станом на 24 квітня через негоду знеструмлено 23 населених пункти; на Харківщині діють мережеві обмеження для близько 207 тисяч абонентів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України, передає Укрінформ.

Зокрема, у Хмельницькій області через негоду знеструмлено 3466 абонентів у 23 населених пунктах.

З технічних причин відключено 5899 абонентів у 5 н.п. Київської області.

Через бойові дії на Дніпропетровщині було відключено 2197 абонентів, на Миколаївщині - 57 побутових споживачів, на Чернігівщині - 1281 абонент у 24 н.п.

Вчора внаслідок ворожих обстрілів знеструмлювалося 2070 абонентів у 3 н.п. Донецької області. Ремонтні бригади заживили 2749 точок обліку у 4 н.п. Залишаються без напруги 45,3 тис. абонентів у 89 н.п.

Ремонтні бригади відновили електропостачання 3247 абонентам Харківщини. Через бойові дії залишаються знеструмленими 26,1 тис. точок обліку. Через мережеві обмеження відключено близько 207 тис. абонентів.

У Запорізькій області ремонтні бригади відновили енергопостачання для 201 абонента, що порушувалося через пошкодження електрообладнання. Через нові обстріли знеструмлено 465 точок обліку. Без напруги залишаються 4195 абонентів.

На Сумщині через обстріл відключено 567 абонентів у 3 н.п. Загалом залишаються відключеними 7232 точки обліку у 81 н.п.

Читайте також: Частина Києва та області залишилися без світла через аварію

У м. Херсон залишаються знеструмленими 2840 точок обліку, в області – 25,8 тис. абонентів у 45 н.п.

Як повідомлялося, через мережеві обмеження на лініях оператора системи передачі вчора застосовувалися графіки відключень у Харківській області та для промисловості у Кривому Розі. Обмеження в цих регіонах діють і сьогодні.

У години вечірнього піку застосовувалися графіки обмеження потужності для промислових споживачів у всіх регіонах, крім Херсонської області.

Минулої доби потреби споживачів покривалися власною генерацією, комерційним імпортом та аварійною допомогою з Польщі, Словаччини та Румунії. Сумарний обсяг екстреного постачання склав близько 2,5% від добового споживання електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-