Камишін зустрівся з головою Комісії з національної оборонної стратегії США

Камишін зустрівся з головою Комісії з національної оборонної стратегії США

Фото
Укрінформ
Міністр з питань стратегічних галузей промисловості України Олександр Камишін провів зустріч із головою Комісії з національної оборонної стратегії США Джейн Харман.

Про це урядовець повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Американська оборонна стратегія буде неповною без українського досвіду. Ми раді були приймати в Україні голову Комісії з національної оборонної стратегії США Джейн Харман і, звичайно, готові поділитися своїм досвідом з партнерами», - зазначив Камишін.

Він додав, що у США проходить процедура перегляду оборонної стратегії, і Україна відіграє важливу роль у цьому процесі. «Те, що відбувається на нашій лінії фронту, ті технології й стратегії, які використовують українські виробники та військові, — це і є майбутнє світової оборонки», - наголосив урядовець.

Він також зауважив, що майбутнє українського оборонного сектору — це безпосередня інтеграція в оборонно-промисловий комплекс ЄС та НАТО. Перша оборонно-промислова стратегія ЄС, прийнята на початку цього року, вже враховує Україну як майбутню частину системи, додав Камишін.

Читайте також: Цьогоріч ЗСУ отримали 80 зразків озброєння та військової техніки українського виробництва

Як повідомлялося, президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн заявила, що Україна має стати складовою частиною європейського оборонно-промислового комплексу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-