Французький консорціум NJJ планує об’єднати Датагруп-Volia та Lifecell

Французький консорціум NJJ планує об’єднати Датагруп-Volia та Lifecell

Укрінформ
Французький консорціум NJJ планує запустити інвестиційну програму у розвиток компаній Датагруп-Volia та Lifecell після схвалення на їхнє придбання і подальшого злиття.

Про це повідомляє пресслужба Horizon Capital, передає Укрінформ.

Як наголошується у спільній заяві NJJ та Horizon Capital, у березні 2024 року регулятивні органи надали згоду на придбання NJJ Датагруп-Volia, провідного провайдера фіксованого зв’язку та платного ТБ в Україні. Після виконання решти умов для придбання мобільних активів в Україні під брендом Lifecell сторони мають намір створити національного телекомунікаційного оператора та ключового провайдера телекомунікаційних послуг в Україні.

«Злиття відбудеться після отримання регуляторного схвалення, що призведе до 100% володіння цими активами, зареєстрованими в Україні», - йдеться в повідомленні.

Наразі 96,13% акцій компанії Датагруп-Volia знаходяться у власності фонду, що управляється американською приватною інвестиційною компанією Horizon Capital.

Очікується, що об’єднана компанія надаватиме послуги мобільного зв’язку понад 10 мільйонам українців, а її фіксована мережа охоплюватиме понад 4 мільйони домогосподарств по всій країні.

Читайте також: АМКУ дозволив французькій компанії придбати Датагруп-Воля

Злиття Датагруп-Volia та Lifecell також дозволить споживачам скористатися пропозицією потрійного пакету послуг, що включатиме мобільний, фіксований зв’язок та платне телебачення.

Очолить об’єднану платформу Датагруп-Volia-Lifecell Михайло Шелемба, теперішній генеральний директор Датагруп.

У Horizon Capital підкреслюють, що фіналізація угоди залежить від отримання залишкових регуляторних схвалень та інших умов закриття.

Як повідомлялося, турецька телекомунікаційна компанія Turkcell Iletisim Hizmetleri AS підписала угоду про продаж своїх підрозділів в Україні французькій компанії NJJ Capital.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-