Фонд гарантування виставляє на повторні торги головний офіс банку «Січ»

Фонд гарантування виставляє на повторні торги головний офіс банку «Січ»

Фото
Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторних торгах головний офіс банку «Січ» в історичному центрі Києва, стартова ціна - 78,6 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"10 квітня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу активів банку «Січ», що ліквідується Фондом гарантування вкладів. У складі лота – офісна будівля банку, основні засоби (4857 одиниць), картки на пальне та капітальні вкладення в приміщення дизельної-чилерної в офісі. Це буде 14 спроба реалізувати актив, попередні аукціони не відбулися через відсутність учасників торгів", - йдеться в повідомленні.

Колишній головний офіс банку «Січ», загальною площею понад 2,5 тис. кв. м, займає 1-4 поверхи сучасного 22-поверхового будинку преміумкласу. Об’єкт має фасадне розташування. Він може зацікавити тих, хто шукає офісне приміщення для власного бізнесу або для здачі офісів в оренду.

Серед беззаперечних переваг виставленої на торги нерухомості – її розташування: історичний та діловий центр столиці – Шевченківський район Києва, пров. Несторівський, 6. Поруч – інтенсивні транспортні та пішохідні потоки, якісна розвинена інфраструктура: торговельний центр, різноманітні кафе та ресторани, магазини, відділення банків тощо. Поблизу знаходяться Львівська площа, Пейзажна алея, у пішій доступності – станція метро «Золоті ворота», за кілька тролейбусних зупинок – Майдан Незалежності. Початкова ціна – 78,6 млн грн. Торги будуть проходити за англійською моделлю аукціону з покроковим підвищенням початкової ціни.

Читайте також: У березні Фонд гарантування продав активи банків-банкрутів на понад ₴396 мільйонів

Як повідомлялося, 10 серпня 2022 року в АТ «Банк Січ» після визнання його неплатоспроможним було запроваджено тимчасову адміністрацію. З 10 жовтня 2022 року строком на три роки розпочато процедуру ліквідації банку.

Фото: www.fg.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-