Фонд держмайна виставив на продаж одеські квартири Шелкова та Сальдо

Фонд держмайна виставив на продаж одеські квартири Шелкова та Сальдо

Укрінформ
Фонд державного майна продає заарештовані квартири російського олігарха Михайла Шелкова та колаборанта Володимира Сальдо загальною вартістю понад 10 млн грн.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба Фонду, передає Укрінформ.

«17 квітня відбудуться онлайн-аукціони з приватизації нерухомості російського олігарха Михайла Шелкова та колаборанта Володимира Сальдо. Торги відбудуться у системі Prozorro.Продажі», - йдеться в повідомленні.

Зокрема, на торги виставлена 4-кімнатна квартира площею 175,5 кв. м в Одесі. Нерухомість розташована на 3-му поверсі 8-поверхового будинку із закритою територією у Приморському районі. Нерухомість колись належала Шелкову. Стартова ціна - 7,52 млн грн.

Також продається квартира загальною площею 128,5 кв.м на 8-му поверсі 18-ти поверхового будинку із закритою територією неподалік пляжу «Аркадія» в Одесі. Квартира була власністю Сальдо. Стартова ціна — 3,74 млн грн. 

Читайте також: Сальдо і ще семеро колаборантів з Херсонщини отримали нові підозри

У ФДМУ зауважують, що покупець нерухомості зобов’язаний буде сплатити витрати, пов’язані з підготовкою до продажу об’єкта та заборгованість за комунальні послуги. 

Як повідомлялося, окупаційним “губернатором” Херсонщини став колаборант Володимир Сальдо - ексдепутат Херсонської міськради, колишній народний депутат.

У листопаді 2023 року суд в Одесі заочно засудив Сальдо до 15 років ув’язнення у справі про державну зраду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-