«Інтерпайп Сталь» отримав перший онлайн-дозвіл на операції з управління відходами

«Інтерпайп Сталь» отримав перший онлайн-дозвіл на операції з управління відходами

Укрінформ
Завод «Інтерпайп Сталь» став першим підприємством металургійної галузі, що отримало дозвіл на проведення операцій з оброблення відходів на електронній платформі «ЕкоСистема».

Про це повідомила пресслужба Interpipe у Фейсбуці, передає Укрінформ.

В компанії наголошують, що весь шлях оформлення дозволу на здійснення операцій з оброблення відходами на новій онлайн-платформі «ЕкоСистема», розробленій Міністерством захисту довкілля та природних ресурсів, вдалося пройти в рамках онлайн-тренінгу.

Зазначений дозвіл є необхідною умовою для переходу на нову систему управління відходами в рамках національної реформи, яка є черговим кроком України до членства в Європейському союзі.

Читайте також: Українські металурги у лютому скоротили виробництво сталі, чавуну та прокату

Як повідомлялося, 9 липня 2023 року набрав чинності Закон України «Про управління відходами», згідно з яким суб’єкти господарювання, які мають намір або здійснюють операції з оброблення відходів повинні отримати відповідні дозволи. 19 грудня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів, якою визначено процедуру видачі, відмови у видачі, анулювання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-