АРМА реалізувало перший арештований актив на платформі Prozorro.Продажі

АРМА реалізувало перший арештований актив на платформі Prozorro.Продажі

Укрінформ
Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало перший арештований актив - 1,2 тисячі тонн зерна були продані за 4,9 мільйона.

Про це повідомила у Фейсбуці пресслужба АТ «Прозорро.Продажі», передає Укрінформ.

«6 березня 2024 року в системі Прозорро.Продажі відбувся перший онлайн-аукціон з продажу арештованого активу, що знаходився в управлінні Агентства з розшуку та менеджменту активів. Першим виставленим на електронні торги арештованим активом було 1,2 тисячі тонн зерна пшениці озимої 4-го класу», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що для участі в торгах зареєструвався один учасник - ТОВ “Інга”, який запропонував за зерно ₴4.9 мільйона, що перевищує стартову ціну лота. Компанія визначена переможцем торгів відповідно до чинного законодавства, яким передбачена реалізація активу в системі за умови участі навіть одного учасника.

Читайте також: АРМА збільшило депозитний портфель на понад ₴25 мільйонів

За словами голови правління АТ «Прозорро.Продажі» Сергія Бута, наступні аукціони з продажу арештованого майна майданчики, які за підсумками конкурсів АРМА стануть організаторами торгів, оголосять вже цього місяця.

Як повідомлялося, Кабінет Міністрів удосконалив процедуру реалізації арештованих активів: усі продажі переносяться на електронну платформу Prozorro.Продажі, а також унормував їх реалізацію за кордоном.

Фото: Prozorro.Продажі 

· 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-