Фонд держмайна продає Ганнопільський спиртзавод

Фонд держмайна продає Ганнопільський спиртзавод

Укрінформ
Фонд державного майна України оголосив на 5 березня аукціон з приватизації ДП «Ганнопільський спиртовий завод». Стартова ціна об’єкта – 3,82 млн грн.

Про це повідомила пресслужба ФДМУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Ганнопільський спиртовий завод», торги заплановані на 5 березня. Стартова ціна — 3,82 млн гривень, реєстрація на участь у торгах триватиме до 4 березня, 20:00», - йдеться в повідомленні.

До складу майнового комплексу входять 60 од. нерухомого майна та інфраструктури. Загальна площа всіх об’єктів становить 10 208,2 кв. м. Серед нерухомості: головний корпус, адмінбудинок, водоочисна споруда, конюшня, цехи, склади, спиртосховища та артсвердловини. Також у складі майна об’єкта є виробниче обладнання.

Загальна площа двох земельних ділянок, на яких розташований актив, становить 16,1 га. Всі вони розташовані на Хмельниччині.

З 2011 року підприємство не працює. Станом на 1 вересня 2023 року загальна кредиторська заборгованість (в т.ч. прострочена) – 16,83 млн грн.

Читайте також: Фонд держмайна отримав в управління частку Дерипаски у ЗАлКу

Як повідомлялося, Фонд державного майна України 23 лютого продав Вінницький науково-дослідний та проєктний інститут землеустрою і Закупнянський кар’єр на загальну суму 106,6 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-