Хабар за користування землею: в Укрнафті кажуть, що співпрацюють зі слідством

Хабар за користування землею: в Укрнафті кажуть, що співпрацюють зі слідством

Укрінформ
ПАТ "Укрнафта" сприяло слідчим діям щодо свого працівника, якого правоохоронці підозрюють в отриманні неправомірної вигоди, й відкрите до подальшої співпраці зі слідством.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба компанії.

"Триває досудове розслідування. ПАТ «Укрнафта» відкрито до співпраці з правоохоронцями при проведенні подальших слідчих дій", - йдеться у повідомленні.

В Укрнафті зазначили, що внутрішня служба безпеки компанії сприяла проведенню слідчо-оперативних дій, внаслідок яких було задокументовано отримання неправомірної вигоди одним зі співробітників компанії.

У компанії також підкреслили свою нульову толерантність до зловживання владою або службовим становищем та готовність і надалі повідомляти правоохоронців у разі виявлення подібних фактів.

Читайте також: Укрнафта виявила незаконну врізку у свердловину на Сумщині

Як повідомлялося, правоохоронці повідомили директору одного з департаментів публічного акціонерного товариства “Укрнафта” про підозру в отриманні 160 тис. грн неправомірної вигоди за допомогу в оформленні договорів користування земельними ділянками компанії.

За даними слідства, підозрюваний, обіймаючи посаду начальника управління Укрнафти, у 2018 році запропонував своїй знайомій за її власні кошти користуватись та здійснювати обробку 30 га землі, яка перебуває у володінні та розпорядженні управління “Полтаванафтогаз” ПАТ “Укрнафта”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-