Фонд гарантування виставляє на продаж актив «Айбокс Банку»

Фонд гарантування виставляє на продаж актив «Айбокс Банку»

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на повторний аукціон актив АТ «Айбокс Банк», стартова ціна складає 5,7 млн грн.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування.

"12 березня 2024 року в системі Prozorro.Продажі відбудеться повторний аукціон з продажу активу АТ «Айбокс Банк» - прав вимоги за кредитним договором, укладеним із суб’єктом господарювання", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що позичальник не перебуває в процесі припинення і веде діяльність у сфері оптової торгівлі твердим, рідким, газоподібним паливом і подібними продуктами. Загальна сума заборгованості складає 5,7 млн грн (тіло кредиту разом з нарахованими відсотками).

У заставу за кредитом передано: комплекс автомобільної газонаповнювальної компресорної станції з обладнанням в м. Бережани (Тернопільська обл.) та будівля автомобільної газонаповнювальної компресорної станції в м. Житомир з обладнанням.

Читайте також: Фонд гарантування продає активи банків на ₴2,49 мільярда

Початкова ціна лоту – 5,7 млн грн. Торги будуть проходити за голландською моделлю аукціону. Участь у торгах можуть узяти як юридичні, так і фізичні особи, окрім російської федерації або осіб, пов'язаних з державою-агресором.

Як повідомляв Укрінформ, Нацбанк вирішив відкликати банківську ліцензію в акціонерного товариства «Айбокс Банк» і ліквідувати його з 7 березня 2023 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-